Slider_3.jpg

Alle kan købe på vore auktioner. Gennemlæs venligst vore konditioner (handelsbetingelser) her... og bemærk, at alle varer skal betales straks. Det er muligt at betale kontant, via MobilePay samt med dankort og diverse kreditkort.

Hvis De ikke tidligere har prøvet at købe på auktion, eller De er ny kunde hos os, kan det være en god idé at gennemlæse nedenstående.

Hvis De ønsker at købe på en auktion, skal De gøre følgende:

Før De kan byde, skal De registreres i vort auktionssystem og have udleveret et købernummer ved kassen. Hav gyldig fotolegitimation parat – kørekort, pas eller ID-kort. Bud modtages kun fra købere med købernummer.

Hvis De ønsker at byde på en vare, skal De gøre auktionarius opmærksom herpå ved at række en arm eller Deres købernummer i vejret. Hvis De bliver overbudt, skal De give tegn, hver gang De ønsker at overbyde den forrige byder. Bemærk, at det kan være en fordel at placere sig tæt på auktionarius.

Hvis De får hammerslag, skal De straks vise Deres købernummer til auktionarius ved at række det i vejret.

Efter hammerslag kan De gå til kassen og betale Deres vare(r). Når varen/varerne er betalt, kan De tage varen/varerne med straks. Gem fakturaen – den skal fremvises ved udgangen som kontrol for, at varen/varerne er betalt. Der er normalt også udlevering første hverdag efter auktionen - se nærmere herom under den enkelte auktion.

Det er muligt at betale ved bankoverførsel. Aftale herom skal træffes med auktionarius inden auktionens start. Varen/varerne kan afhentes, når betalingen er registreret på auktionshusets konto.